ОТ грубия гроб и сцени с баня до ТАЗИ вампирска“ сцена, не

...
ОТ грубия гроб и сцени с баня до ТАЗИ вампирска“ сцена, не
Коментари Харесай

Хората от „невежеството“ се възхищават, тъй като богатите скачат към тенденцията на Saltburn и парадират с богатство въпреки кризата с цената на живота

ОТ грубия гроб и сцени с баня до ТАЗИ „ вампирска “ сцена, не е чудно, че Saltburn бързо се трансформира в най-раздвояващият филм на годината.

В шикозния трилър вземат участие звезди като Джейкъб Елорди, Бари Кеоган, Розамунд Пайк, Ричард Е. Грант и наблюдава студент, който кани собствен състудент назад в голямото фамилно имение, когато е захласнат от него.

От излизането си на екран спореният филм на Emerald Fennel, който е сниман в Drayton House, обстойно имение със 127 стаи, остави феновете от поколението Z захласнати от естетиката на богатите, висшата класа, метод на живот.

Последната сцена сподели Бари Кеоган, който танцува през залите на Солтбърн топъл по-вълшебно, до момента в който „ Murder on the Dancefloor “ на Софи Елис-Бекстър се извършва във фонов режим.

Не след дълго хора от евентуално богати среди се възползваха от TikTok и се възползваха от опцията да пресъздадат заключителната сцена - въпреки и изцяло облечени - до момента в който демонстрират доста величествените си домове....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР